Søk

Byluftsliv, sport og shoppingAv Ella og Luna


I dag fikk vi endelig muligheten til å velge litt selv hva vi ville gjøre. Vi kunne velge mellom å bare slappe av på hotellet eller å spille fotball, basketball, gå tur eller å ha trening med Kristin, moren til Mikkel.


De som valgte å bli med på en av aktivitetene måtte være klare i resepsjonen klokka ti etter frokost. Hjemme har vi hatt et valgfag som heter friluftsliv, men her kalte de gruppen som bare gikk en liten tur for byluftslivgruppa.


Når alle hadde kommet tilbake, og hadde dusjet og skiftet, møttes vi nede i resepsjonen for å ta bussen videre til et kjøpesenter. Der fikk vi spise valgfri lunsj og vi fikk gå rundt selv i butikkene. Det var deilig og ikke bli passet på hele tiden.


Vi fikk fire timer på kjøpesenteret før vi dro tilbake til hotellet for å spise middag. Da fikk vi servert suppe til forrett, og kjøtt, grønnsaker og ris til hovedrett. Vi fikk også karamellpudding til dessert.


I dag var det også en bursdag. Den supre reiseguiden vår, Anne Haugestad, fylte 67 år. Noen tullet med at hun da skulle bli pensjonist og dra hjem, men det var heldigvis ikke sant, for vi trenger henne på resten av turen også. Det er hun som har bestiller hoteller, avtaler med bussjåførene, foreslår steder å spise, ordner med billetter og mye mer.