Søk

Hvor ble det av bananpålegget?


Av Peder og Noah


Hei hei, alle sammen! Det er Noah og Peder igjen. I dag er dagen vi skal dra til Banos, eller er det det? På grunn av demonstrasjonene rundt om i landet, strandet vi her i jungelen i noen dager til. Det synes denne gutten, Peder altså, er litt kjipt, fordi jeg hadde tatt med en boks Banos, det søte bananpålegget, hit til Ecuador for å vitse om det i Banos. Det blir det ikke noe av nå, men vi koser oss fortsatt i jungelen og Misahualli.


På starten av dagen skulle vi tube ned elva. Da kjørte vi først et godt stykke opp elva, satt oss i noen store baderinger, og hoppa uti. Vi suste ned elva, og endte til slutt opp ved stranda som er i nærheten av hotellet. Vi ble på stranda og badet litt, før vi gikk tilbake til hyttene våre.


Siden vi ikke fikk dratt til Banos, sto det ikke noe mer på planen etter lunsj. Da valgte noen å dra ned til byen for å kjøpe seg litt snacks og drikke, som de kunne kose seg med utover dagen. Det var også noen som dro til bassenget for å kjøle seg ned, siden det ble riktig varmt her. Etter hvert fikk vi besøk, nemlig av de som ble igjen i Quito: Christine, Sophie, Jørgen og Harald. De fikk nok en liten overraskelse da de kom fra den kalde hovedstaden til den varme lodgen i Misahualli.


Så var det middag, og den var ganske spesiell. Vi fikk faktisk en hel fisk stekt i et blad, med hode, men uten innvoller. Da den kom på bordet var det mange som var skeptiske, men etter å ha pilt seg mellom alle beina og smakt på fisken, var det ganske godt, syntes i hvert fall jeg. Noah denne gangen. Selv om jeg tror det var en del som ikke turte å smake.


Etter middagen var det heller ikke noen flere aktiviteter som sto på planen, så det var bare å slappe av før leggetid.