Søk

Salinas

Av Christine og Sasha

I dag startet vi dagen kl 09 med frokost på hotellet. Vi ble servert egg, croissants, juice og melk ved siden av. Vi får servert fersk og en ny type juice til hvert måltid. Vi fikset oss kjapt, og smurte oss godt inn med solkrem før vi tok turen ned til stranda som tok oss max 5min.

Da vi kom til stranda fikk vi litt sjokk over temperaturen i vannet og all oppmerksomheten vi fikk fra de lokale. Det er tydelig at det ikke er mange turister her. På stranden var det enormt mange selgere. De solgte alt fra stoler til massasje, smykker og pynt. De solgte også masse forskjellig mat og drikke. Det var mange av oss som interesserte seg spesielt for smykkene. Vi pruta for harde livet for å få de beste prisene.

Etter vi hadde vært på stranda i et par timer var alle sultene og klare for lunsj. Alle fant steder å spise på egen hånd. Videre mot kvelden tok vi bussen til Chocolateria som er det vestligste punktet i Ecuador. Chocolateria har ingen ting med sjokolade å gjøre, men før i tiden når de skulle lage sjokolade, vispet de helt til de fikk skum. Bølgene som slår mot klippene lager også skum, og det er der navnet oppsto. På denne turen vikk vi også sett sjøløver og hval.

Da vi kom hjem igjen spiste vi middag på hotellet før vi tok kvelden. Noen tok også turen innom et marked rett bort i gata. En herlig og avslappende dag!